For henvisende dyrlæger

Dyreklinikken Nørresundby tilbyder i samarbejde med Dyrehospitalet City Syd ekspertise inden for næse- og ganekirurgi med laser, knoglekirurgi - herunder frakturer, patellaoperationer og korsbåndsoperationer, både med TTA og med ekstrakapsulær fixering.

Inden for røntgen kan vi tilbyde kontrastundersøgelser og lignende med nyt digitalt udstyr.
Ved henvisning til Dyreklinikken Nørresundby kan du være sikker på en professionel og effektiv behandling, samt hurtig tilbagemelding af din klients behandlingsforløb. Vi betragter en henvisning som en tillidserklæring til vores kompetencer og tilstræber, at den henviste patient og klient får en optimal behandling og selvsagt sendes retur til henvisende dyrlæge med relevant epikrise.

 

Anvendelsen i praksis

Både i bløddelskirurgi og i knoglekirurgi finder laseren sin anvendelse. En væsentlig del af knoglekirurgi handler om gode approaches til knoglestrukturen. Derfor har den her sin store berettigelse, idet der ofte er brug for hæmostase, hvor brug af laseren til de finere blodkar er idéel. 

 

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop